fbpx

ANIMAȚIE POLONEZĂ LA FESTIVALUL DE FILM DIGITAL „KINOFEST”

Programul „O!PLA ACROSS THE BORDERS 2015” va fi prezent la festivalul de film digital Kinofest din București, pe 27 septembrie, la Cinema Union. Cu această ocazie vor putea fi vizionate filmele laureate a cea de-a treia ediție a O!PLA.

Festivalul O!PLA promovează, în Polonia și în străinătate, filmul de animație, considerat una dintre cele mai importante sfere ale artei poloneze. Festivalul s-a ținut în 51 de orașe din Polonia, unde au fost difuzate filme realizate în studiouri profesioniste, animații independente, filme studențești, videoclipuri și „epigrame” animate. (sursa)

 

Kinofest este primul festival de film digital din România, fondat de Valentin Partenie. Scopul festivalului este promovarea tinerilor realizatori de filme și cultivarea interesului pentru cultura media prin intermediul filmelor independente. Evenimentul va avea loc între 25 și 27 septembrie, în locații precum Cinema Union, Cinema Elvira Popescu, Seneca Anticafe, Carol 53 si Energiea Pub. Pentru mai multe informații, vizitați pagina de Facebook a evenimentului! Programul detaliat al festivalului poate fi găsit aici.

Du vorba mai departe:
Reclame