Arabian Nights

Cinema Elvire Popescu ne invită să descoperim secretele Orientului într-o seară magică.

Cinema Elvire Popescu ne invită să descoperim secretele Orientului într-o seară magică. 

Vom vedea o poveste fascinantă inspirată de poveștile Orientului Mijlociu şi care istoriseşte despre o serie de evenimente ce explorează dificultățile Portugaliei de perioada de austeritate. Este vorba despre capodopera portugheză „O Mie și Una de Nopți” / „As Mil e Uma Noites”/ “Arabian Nights” care va rula începând cu ora 18.30 și va fi subtitrat în limba română.

„O Mie și Una de Nopți” este un film hibrid docu-fantasy în care autorul Miguel Gomes, inspirat de poveștile Orientului Mijlociu, transpune o serie de evenimente ce explorează dificultățile aduse Portugaliei de perioada de austeritate, “ca un Buñuel social-realist, cu fărâme din reflecțiile existențialiste ale romancierului José Saramago: cu același tip de absurdism, dar și cu un scepticism politic legitim”.

Sâmbătă seara vom mai putea depăna amintiri şi poveşti pe terasa Chez Elvire, la o narghilea și un ceai arăbesc, pe fundal de muzică orientală. 

Pe lângă aceste desfătătări exotice, suntem invitaţi la scotocit comori ascunse în bazar unde veți găsi negustori cu gusturi fine ca IHeart Conceptstore, Maison Ilia și ModaMania Unique Jewelry.

Filmul va rula începând cu ora 18.30 și va fi subtitrat în limba română. Suntem aşteptaţi în grădină de la 17.00, ca să intrăm împreună în atmosferă.

Bilete: http://bit.ly/2aPKy5z 
*Posesorii de carnet de 5 bilete vor avea acces la eveniment pentru toate cele trei filme în schimbul a doar două intrări de pe carnet.

 

Du vorba mai departe!