fbpx

ARTIST SPANIOL, LA BUCUREŞTI

Expoziţia de ilustraţie a lui Isidro Ferrer va fi vernisată miercuri, 10 iunie, în prezenţa artistului spaniol, la Institutul Cervantes din Bucureşti.

Isidro Ferrer (Madrid, 1963) este unul dintre cei mai importanti reprezentanti ai artei de ilustratie si design din Spania contemporana. A lucrat ca ilustrator, designer grafic, creator de animatie si storyboards pentru televiziune, notează site-ul Institutului Cervantes la Bucureşti.

"De-a lungul carierei sale a primit numeroase premii precum Premiul National de Design in 2002, Premiul pentru Ilustratie in 2006, un premiu la European Design Award la categoria Posters in 2008 si la Golden Label Awards in 2013, ca sa mentionam  numai citeva dintre ele. Expozitia "Colección de asombros" este o antologie ce cuprinde unele dintre cele mai importante creatii ale sale din domeniul designului grafic si al ilustratiei. Toate lucrarile, precum si cele cateva caiete de schite care vor fi expuse, permit publicului sa aiba o imagine asupra operei recente, atat de diverse, a artistului Isidro Ferrer", adaugă sursa citată.

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 14 august.

Du vorba mai departe:
Reclame