fbpx

AROUND THE CITY: Cultural Heritage – A Canvas for Augmented Reality Stories

În 2018, celebrăm Anul Patrimoniul Cultural European. Pentru aceasta, vă invităm să luați parte într-un proiect colaborativ Francez-German-Roman prin care să studiați patrimoniul cultural al orașului vostru și să creați o aplicație de realitate augmentată

Proiectul se va materializa printr-o serie de Games & Innovation Jam Sessions, acompaniate de workshop-uri.Proiectul va demara printr-un workshop comun pentru toți participanții Tech, împreună cu experții Michael Mark [DE] și French Touch Records [FR]. În luna septembrie partea creativa a workshopului, ce va dezvolta conținutul audio-vizual AR, se va desfașura în grupe de lucru formate din participanți Tech și Culture, aceștia vor fi ghidați de mentori și experți ai Augmented Space Agency si ARCEN. Rezultatele workshopului vor fi făcute publice la sfârșitul lunii septembrie.

Cine poate aplica?

Ai experiență în game design, folosești Unity și ești familiar cu programarea? Aplică ca Tech Participant.

Reclame

Ești un designer sau artist pasionat de patrimoniul cultural şi urban al orașului tău? Aplică ca Culture Participant.

Cum să aplicați?

Trimiteți o scrisoare de motivație de o pagină și portofoliul dvs., în limba engleză, până la data de 8 iunie, pe adresa oana.lapadatu@goethe.de. Menționăm ca workshop-ul de la Cluj se va desfășura în limba engleză, iar cel de la București, în limba română.

Reclame

Timeline

Proiectul va demara printr-un workshop comun pentru toți participanții Tech, împreună cu experții Michael Mark [DE] și French Touch Records [FR]. În luna septembrie partea creativa a workshopului, ce va dezvolta conținutul audio-vizual AR, se va desfașura în grupe de lucru formate din participanți Tech și Culture, aceștia vor fi ghidați de mentori și experți ai Augmented Space Agency si ARCEN. Rezultatele workshop-ului vor fi făcute publice la sfârșitul lunii septembrie.  

Mai multe informații aici!

Du vorba mai departe:
Reclame