fbpx

Drumul esențelor din Arabia în Franța

Artizanii Olfactivi ne invită la un seminar spectaculos, în care vom învăţa cum se nasc parfumurile şi cum putem deosebi ingredientele din care sunt făcute. Sunt numai 20 de locuri, aşa că ar fi bine să vă grăbiţi!

Există peste 100 de esenţe naturale şi peste 1500 de esenţe artificiale din care se nasc parfumurile. Aceste cifre, însă, ascund povești și demersuri milenare, căutări și descoperiri ale oamenilor care constituie baze importante ale parfumeriei contemporane.

Parfumul pare să fi existat odată cu primele civilizații de pe acest pământ. Preocupările față de universul parfumului se ascund adânc în istoria culturilor antice, iar evoluția întregului proces de creare este unul vast și plin de noțiuni inedite.

Subiectele abordate în acest seminar sunt:

Reclame

1. Istoria parfumurilor 
2. Ingrediente prețioase și rare – tipuri de rășini, tămâie;
3. Metode vechi și tradiționale de extracție ( istoria și evoluția lor )
4. Creatori de parfumuri (House of Creed)

Scopul seminariilor organizate de Artizanii Olfactivi este de a face cunoscut din aproape în aproape universul parfumurilor de nisă, al esențelor, al ingredientelor din care parfumurile se compun. Dorim să ajutăm astfel iubitorii de frumos să înțeleagă mai bine această lume a mirosurilor, oferindu-le ocazia să descopere povești, istorii, detalii și noțiuni diverse într-o atmosferă relaxantă și incitantă, într-un cadru lejer pentru a dobândi interactiv noi informații .
În decursul seminariilor noastre vom descoperi nenumărate branduri și parfumuri de nișă, exclusiviste, compuse din ingrediente și uleiuri prețioase, create de unii dintre cei mai mari parfumieri ai lumii.

 

Reclame
  • Participarea se face doar în baza unei rezervări.
  • Locuri disponibile: 20.
  • Bilet de participare: 75 lei

DATA: 25 NOIEMBRIE, începând cu 18:30
(primire invitați: 18:30. începere seminar: 18:45 )

Locație: Cărturești, Str. Arthur Verona, nr. 13
R.S.V.P. : artizanii.olfactivi@gmail.com 
Tel: 0765 605 864 sau 0726 196 831

Du vorba mai departe:
Reclame