fbpx

FESTIVALUL ITALIAN – ULTIMELE ZILE DE REDUCERI PENTRU AUTORII ITALIENI

Sunt ultimele zile în care mai puteţi profita de prețurile speciale la cărțile semnate de autori italieni, pe libăriile online ale editurilor Nemira şi All.

Potrivit site-ului festivalitalian.ro, în perioada 1-14 iunie, autorii italieni au reducere de 40% pe magazinul online nemira.ro.

Autorii italieni publicati sunt:

Andrea Camilleri – cel mai popular autor de romane politiste din Italia, ale cărui romane sunt bestesellere internaţionale vândute în milioane de exemplare, Stefano Benni – cu bestsellerul Din toate frumuseţile lumii, in colecţia Babel, Eugenio Barba, cu volumele Teatru: singurătate, meşteşug şi revoltă şi Casa în flăcări: despre religie şi dramaturgie, apărute in colectia Yorick.

Reclame

Conform sursei menţionate, în perioada 15 mai – 15 iunie, Editura ALL sărbătoreşte autorii italieni oferindu-ţi o reducere de 20% pe www.all.ro.

Titlurile din promoţie: 100 de minuni ale Italiei ( în a cărei prezentare se spune că "oricât de subiectiv este adjectivul frumos, trebuie să recunoaștem că Italia găzduiește orașe și peisaje de o frumusețe nepieritoare"), Numele meu este Nimeni – vol. I – Jurământul şi vol.II – Întoarcerea, de  Valerio Massimo Manfredi.

Du vorba mai departe:
Reclame