fbpx

FILME DE ANIMAȚIE CEHE LA ANIM`ESTE

Celebrele desene animate de origine cehă, „Pantalonii cârtiței” și „Mica de la Pescărie”, vor putea fi urmărite la Festivalul Internațional de Film de Aniație „Anim`este”.

Aceia dintre voi care se simt nostalgici după desenele animate ale copilăriei le pot revedea în cadrul Festivalului „Anim`est”. Povestea Micăi, fiica Regelui Mării, va putea fi urmărită pe 9 octombrie, la Cinema Elvire Popesco, începând cu ora 20,00, și pe 10 octombrie, la Cinema Studio, de la ora 14,30.

 

Cârtița Krtek, premiată cu Leul de Argint, la Veneţia, în anul1957, va fi de asemenea prezentă. Peripețiile ei vor putea fi urmărite pe 3 octombrie, la Cinema Studio, de la ora 12,30, și pe 11 octombrie, Cinema Elvira Popesco, începând cu ora 14,00. (sursa)

Reclame

 

Festivalul Internațional Ani`est este unul dintre cele mai importante festivaluri de animație din Europa. Acesta susține anual competiții, unde se premiază filme internaționale și românești, de lung sau scurt metraj. Pentru cei interesați să se inițieze în arta realizării filmelor de animație, Anim`est organizează workshopuri, masterclass-urile şi mesele rotunde susţinute de invitaţi importanţi din ţară şi de peste hotare.

 

Reclame

Pentru mai multe informații pentru programul complet al festivalului, vizitați www.animest.ro!

Du vorba mai departe:
Reclame