fbpx

Franţuzeşte-te!

Un îndemn simplu la conversaţie venit din partea Institutului Francez

Atelierele de conversație se desfăşoară într-un cadru agreabil, propice comunicǎrii libere și spontane şi abordeazǎ subiecte variate, atent alese în funcție de centrele de interes ale participanților (societate, actualitate internaționalǎ, culturǎ, viațǎ cotidianǎ sau profesionalǎ etc). 

Sunt extrem de utile depoarece vǎ permit sǎ dobândiți mai multǎ fluențǎ în comunicarea oralǎ, să vǎ îmbogǎțiți cunoștințele de vocabular și, nu în ultimul rând, sǎ vǎ exprimați cu mai multǎ încredere în orice situație de comunicare. Luând parte în mod activ la discuții libere și dezbateri pasionante, veți învǎța sǎ susțineți și sǎ apǎrați un punct de vedere sau o opinie personalǎ în mod convingǎtor și argumentat.

Primăvara franceză debutează cu un atelier în data de 26 martie, urmat de alte două ateliere în 9 aprilie şi 23 aprilie. Preţul unui atelier este de 100 de lei. Se acordă 20% reducere pentru persoanele înscrise la cursurile Institutului Francez București sau pentru înscrierea la două ateliere consecutive.

Du vorba mai departe:
Reclame