fbpx

NOAPTEA INSTITUTELOR CULTURALE 2015 – PROGRAM COMPLET

Vineri, 19 iunie, institutele și centrele culturale membre ale Clusterului EUNIC și partenerii lor vă dau întâlnire la cea de-a noua ediție a Nopții Institutelor Culturale la București!

Potrivit unui comunicat al ICR, va fi o noapte lungă care va anima centrul orașului și va încânta publicul prin experiențe culturale interesante și variate.

Programul cuprinde filme, muzică, teatru, spectacole de dans, poezie, ateliere de creație, concursuri, jocuri, lecturi, cursuri de limbă, expoziții, evenimente alternative și interactive, performance, degustări și târguri de bunătățuri și produse hand-made.

Harta și programul Nopții Institutelor Culturale la București sunt disponibile pe site-urile organizatorilor și pe pagina: facebook.com / NoapteaInstitutelorCulturale.

Reclame

Întrucât programul manifestărilor este unul foarte dens şi variat, pentru a vă ajuta să vă decideţi la care eveniment doriţi să luaţi parte, organizatorii au realizat broşura NOAPTEA INSTITUTELOR CULTURALE 2015, cu INSTITUTELE PARTICIPANTE şi  PROGRAMUL COMPLET, pe care o puteţi consulta  aici.

Noaptea Institutelor Culturale este un proiect al Clusterului EUNIC București (Rețeaua Europeană a Institutelor Culturale Naționale), coordonat în 2015 de Institutul Francez din București și organizat de British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural Turc 'Yunus Emre', Delegația Valonia-Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Goethe-Institut, Institutul Balassi — Institutul Maghiar din București, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez din București, Institutul Italian de Cultură și Institutul Polonez din România, împreună cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România și Biroul de Informare al Parlamentului European în România.

Du vorba mai departe:
Reclame