fbpx

SAN FRANCISCO SYMPHONY PARTICIPĂ LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL „GEORGE ENESCU”

Orchestra americană San Francisco Symphony va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în cadrul ediţiei din acest an a Festivalului Internațional „George Enescu” .

San Francisco Symphony va urca pe scenă în serile de 6 și 7 septembrie,  informează un comunicat al Biroului de presă al Festivalului, difuzat de AGERPRES.

 

 „Pe 6 septembrie solistă va fi 'cea mai rapidă pianistă din lume', Yuja Wang, iar programul va include provocatorul Concert nr. 2 în sol major de Bartok și impunătoarea Simfonie I de Mahler. În deschiderea concertului din 7 septembrie, San Francisco Symphony va interpreta în premieră o lucrare rară de George Enescu — „Voix de la nature”. Programul de la București se va încheia cu „Eroica” de Beethoven”, se arată în comunicatul citat.

Reclame

 

San Francisco Symphony Orchestra are în palmares un Pulitzer Prize for Music și este prima orchestră care a făcut vreodată transmisii simfonice la radio, în 1926.

 

Reclame

La Festival Enescu (30 august — 20 septembrie)  sunt așteptați aproximativ 2.500 de artiști străini și 500 de artiști români. 

Du vorba mai departe:
Reclame