fbpx

Seară de film german

Astăzi, de la ora 18, ieşenii sunt invitaţi la film, în Sala Bertolt Brecht. Veţi putea viziona filmul german „Was Bleibt” („Ce mai rămâne”), în regia lui Hans-Christian Schmid, din anul 2012.

 „Filmul prezintă îndeaproape o familie care în aparenţă pare în regulă, dar după un weekend prelungit de vară totul se schimbă. Günter și Gitte trăiesc într-o casă mare la țară și așteaptă cu nerăbdare vizita fiului lor Marko, care îl aduce şi pe nepotul lor Zowie din Berlin. Copiii s-au realizat profesional singuri: Marko e pe cale să devină scriitor, iar fratele lui Jakob conduce o modernă clinică stomatologică locală. Totul pare ordonat și sigur – până când Gitte, care suferă de depresie de mai mulți ani, susține că şi-a revenit și a încetat să îşi mai ia medicaţia. Ceilalți membri ai familiei văd acest lucru ca pe o amenințare pentru intereselor lor şi imaginea de familie aparent fericită dispare”, se arată în comunicatul de presă al Centrului Cultural German din Iaşi.

Rolurile principale sunt interpretate de Corinna Harfouch, Lars Eidinger, Ernst Stötzner. Filmul va fi subtitrat în limba engleză. Intrarea este liberă.

Du vorba mai departe:
Reclame