fbpx

Secrete sănătoase din bucătăria indiană

Namaste! Suntem invitaţi alături de Delia Popa (Hranatate)- Terapeut Nutriţie Holistică şi Cristina Drăghici – Nutriţionis într-o călătorie prin magica Indie, prin intermediul hranei sănătoase, cu specific indian.

Ce vom face?  Ne întâlnim, învăţăm despre hrană sănătoasă şi nutriţia holistică, gătim în bucătăria Zepter mâncare indiana şi o şi mâncăm!!!

Traineri: Delia Popa (Hranatate) – Terapeut Nutriţie Holistică şi Cristina Drăghici – Nutriţionist

Iată ce vom învaţa teoretic şi practic :

Reclame
  • Principiile bucătăriei indiene
  • Cum gătim corect şi sănătos
  • Ingredientele de baza în bucătăria indiana
  • Puterea vindecătoare a condimentelor
  • Cum să prepari simplu şi uşor mâncare indiana

Vom pregăti şi servi următoarele preparate :

  • Salată de morcovi cu ghimbir şi seminţe de susan
  • Mung Dal Kitchari
  • Subji de dovleac şi nuca de cocoş
  • Ginger Honey Lemon Tea cu extraturmeric 

Ce mai facem?

  • Vom învaţă să purificăm, să încărcăm energetic şi să binecuvântăm hrana;
  • Împărtăşim cu voi experienţa India, cu poveşti şi imagini din frumoasă călătorie spirituală;

Când? Joi, 10 noiembrie, începând cu ora 18.30

Reclame

Unde? Gazdă evenimentului este Zepter Internaţional – Bdul.Unirii nr.70. 
Cu această ocazie, veţi avea posibilitatea să testaţi live aparatură şi vasele de gătit Zepter.

Investiţia dumeavoastră: 80 RON

Rezervarea locului la acest eveniment se face în baza completării formularului : https://goo.gl/forms/wkjIwnI2fY2e1B4A3

Du vorba mai departe:
Reclame