Ce vom face? Ne întâlnim, învăţăm despre hrană sănătoasă şi nutriţia holistică, gătim în bucătăria Zepter mâncare indiana şi o şi mâncăm!!!
Traineri: Delia Popa (Hranatate) – Terapeut Nutriţie Holistică şi Cristina Drăghici – Nutriţionist
Iată ce vom învaţa teoretic şi practic :
- Principiile bucătăriei indiene
- Cum gătim corect şi sănătos
- Ingredientele de baza în bucătăria indiana
- Puterea vindecătoare a condimentelor
- Cum să prepari simplu şi uşor mâncare indiana
Vom pregăti şi servi următoarele preparate :
- Salată de morcovi cu ghimbir şi seminţe de susan
- Mung Dal Kitchari
- Subji de dovleac şi nuca de cocoş
- Ginger Honey Lemon Tea cu extraturmeric
Ce mai facem?
- Vom învaţă să purificăm, să încărcăm energetic şi să binecuvântăm hrana;
- Împărtăşim cu voi experienţa India, cu poveşti şi imagini din frumoasă călătorie spirituală;
Când? Joi, 10 noiembrie, începând cu ora 18.30
Unde? Gazdă evenimentului este Zepter Internaţional – Bdul.Unirii nr.70.
Cu această ocazie, veţi avea posibilitatea să testaţi live aparatură şi vasele de gătit Zepter.
Investiţia dumeavoastră: 80 RON
Rezervarea locului la acest eveniment se face în baza completării formularului : https://goo.gl/forms/wkjIwnI2fY2e1B4A3