fbpx

Seminare despre practicarea jurnalismului responsabil, cu un expert american

Expertul în diplomație internațională și comunicare strategică Nicholas Kralev se va întâlni cu jurnalişti din Craiova, Râmnicu Vâlcea, Sibiu și județele învecinate, în cadrul unui program finanțat de guvernul american, menite să consolideze responsabilit

„Seminarele, desfășurate în limba engleză, se vor concentra asupra rolului mass media astăzi, tehnici de intervievare și redactare cu accent pe schimbarea modului în care este produs conținutul media în funcție de modalitatea în care publicul receptează informația. Kralev va discuta și despre importanța practicării jurnalismului responsabil într-un mediu competițional și cum arată viitorul jurnalismului”, se arată în comunicatul de presă transmis de Ambasada SUA.

 

Nicholas Kralev este autor, antreprenor și expert în diplomație internațională și comunicare strategică. A fost corespondent pentru Financial Times și Washington Times la Departamentul de Stat. Este autor al unei cărți despre diplomația în secolul 21 (America's Other Army) și moderator al unor serii de interviuri video cu diplomați și oficiali americani (Conversations with Nicholas Kralev). De asemenea, este contributor pentru The Atlantic, Foreign Policy Magazine și The Huffington Post. Kralev este CEO al unei firme de consultanță și training în diplomație și comunicare. Puteți afla mai multe despre Nicholas Kralev din website-ul său de prezentare – http://nicholaskralev.com/

Reclame

 

Seminarele vor fi interactive, iar Nicholas Kralev va împărtăși jurnaliștilor din experiența sa de corespondent în domeniul politicii externe în timpul mandatelor a patru foști secretari de stat americani.

 

Reclame

Programul seminarelor este următorul: marți, 3 noiembrie, la Craiova, de la ora 14, la American Corner din cadrul Bibliotecii Județene "Alexandru și Aristia Aman" (Str. M. Kogalniceanu, nr. 9); miercuri, 4 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea, de la ora 14, la Sala de Conferințe, parter, din cadrul Bibliotecii Județene Vâlcea (Str. Carol I Nr. 26); joi, 5 noiembrie, la Sibiu, de la ora 14, la Sala Festivă, etaj 2, corp A, din cadrul Bibliotecii Județene "Astra" (Str. G. Baritiu, nr. 5- 7).

Cei care doresc să participe trebuie să trimită confirmările (nume, prenume, instituția de presă, număr de telefon pentru contact) la adresa de e-mail porojana@state.gov până luni, 2 noiembrie, ora 15.

Du vorba mai departe:
Reclame