Sesiuni de Storytelling la biblioteca British Council din București

De la începutul lunii octombrie şi până vineri, 18 decembrie, Biblioteca British Council din Bucureşti organizează lunar sesiuni de povestiri pentru copii.

Un povestitor talentat va aduce la viaţă personajele magice ale cărţilor. „Dorim să promovăm lectura printr-o metodă interactivă, care să le stârnească celor mici interesul faţă de cărţi”, se spune pe site-l British Council, la http://www.britishcouncil.ro/evenimente/storytelling-biblioteca-bucuresti

Pentru a vă înscrie copilul la sesiunile de storytelling, trebuie să accesaţi https://www.eventbrite.com/e/storytelling-british-tickets-18630859402. Completaţi  formularul cu datele dumneavoastră de contact și veţi putea intra gratuit în posesia unui bilet online. Numărul maxim de participanți la fiecare sesiune este 35, iar locurile se ocupă în ordinea primirii solicitărilor. „În plus, pentru că ne dorim ca toți copiii să se poată bucura în egală măsură de cărți, la fiecare sesiune de storytelling accesul se va face pe baza unei donații de carte, urmând să oferim titlurile colectate unor școli defavorizate”, se mai precizează pe site-ul British Council din Bucureşti.

Du vorba mai departe: