Meșteșugarii veniți la acest eveniment expun ceramică de Corund, ii, fote, vâlnice, marame, covoare oltenești, icoane, pristolnice, obiecte din lemn crestat pentru gospodărie și mic mobilier, măști populare, vase din alamă, vestimentație din lână împâslită, haine din piele naturală și căciuli din blană. Artizani talentați sunt prezenți cu ornamente din licheni stabilizați, decorațiuni din lavandă și din lemn sculptat, jucării lucrate manual, bijuterii unicat.
Pentru a avea cămări îmbelșugate, vizitatorii pot târgui dintr-o ofertă gastronomică deosebit de variată: caș și cașcaval, zacuscă și magiun fără zahăr, prăjituri și ciocolată de casă, plăcinte și sarailii, turtă dulce, baclavale, miere cu nucă și cătină, diverse amestecuri apicole pentru imunitate, țuică de prune și palincă de gutui, sucuri de aronia și de mere, pâine artizanală, vin, siropuri și șerbeturi aromate, fructe și legume proaspăt culese de producători, plante de leac.
Anticarii expun obiecte foarte vechi, aparținând vieții de la țară: porți monumentale sculptate de peste o sută de ani, dulăpioare, copăițe, costume populare din toate zonele etnografice ale țării, unelte pentru țesut sau pentru lucrat pământul.
Nu va lipsi nici ospățul caracteristic fiecărui târg, cu pastramă de berbecuț la grătar, sarmale, crap prăjit și bulz ciobănesc. La ceaun vor fi pregătite borșul de pește și ciorba de afumatură. Mustul proaspăt stors va face deliciul tuturor doritorilor.
Pe tot parcursul târgului va funcționa Atelierul de desen și pictură pe lemn. Detalii la nrumărul de telefon 0735.072.630 (meșter Adrian Negoiță).