fbpx

Întrebări frecvente

De ce ethnicmarket.ro?

Pentru că era, este și va fi nevoie de un portal care să reunească și să surprindă clipă de clipă viața de zi cu zi a tuturor etniilor care trăiesc în prezent în România, dar și să le prezinte de o manieră accesibilă publicului larg tradițiile, limba, obiceiurile și produsele.

De ce m-aș promova pe ethnicmarket.ro ?

Pentru că aici se construiește cel mai mare mall al diversității culturale din România, iar produsele tale nu trebuie să lipsească.

Ce înseamnă „specific etnic” la un produs/afacere?

Înseamnă orice caracteristică – fie din titlul magazinului/ restaurantului/afacerii în sine, fie doar din oferta pentru public – proveniență, specificul meniului, obiecte tradiționale, centru de limbi străine – care dă un aer etnic special pentru publicul larg.

Am nevoie de vreo confirmare a specificului etnic din partea vreunei organizații?

Nu.

Vă adresați doar etniilor recunoscute din România, cu reprezentare în Parlament?

Nu. Suntem deschiși pentru absolut orice persoane, din orice etnie, fără niciun fel de discriminare. ținta noastră este să descoperim împreună comoara diversității etnice și de aceea considerăm că fiecare eveniment și fiecare afacere cu specific etnic, oricât de mici ar părea, ne îmbogățesc pe toți.

Cum fac să-mi prezint afacerea cu specific etnic pe site?

Trimite un mail la info@ethnicmarket.ro cu titlul pentru înscriere, urmat de secțiunea pe care o dorești. Exemplu: pentru înscriere – restaurante. Descrie succint afacerea ta: ex: „Restaurantul oferă …de locuri, este deschis zilnic între orele…adresa este…având ca puncte de reper în zonă…Aici poți găsi următoarele produse/meniu/ cu specific…Pentru rezervări, sună la…Pentru a ne contacta, sună la… „și nu uita să ne trimiți și o fotografie, din față, a obiectului promovării – restaurant, magazin,etc. Pentru toate datele și pozele furnizate, răspunderea aparține, în mod firesc, celui ce ni le-a trimis.

Cât mă costă înscrierea?

Nu te costă nimic. E gratis. Ne dăm astfel, reciproc, o mână de ajutor. și pentru asta, îți mulțumim !

Dacă vreau să derulez o campanie, un concurs sau o promoție prin ethnicmarket.ro, cum procedez?

Scrie-ne pe adresa marketing@ethnicmarket.ro, explică-ne în câteva cuvinte evenimentul tău, lasă-ne un număr de contact și te vom contacta de îndată pentru a stabili ce ți se potrivește mai bine. și la marketing, ca și în partea editorială a portalului, sunt oameni cu experiență de minimum 15 ani în piață.

Cât mă costă publicitatea online clasică pe portal: banner în mișcare de diferite mărimi, timbru static, etc.?

Dat fiind că implică anumite caracteristici tehnice, te rugăm să ne expui în câteva cuvinte dorința ta pe adresa vanzari@ethnicmarket.ro și te vom contacta.

Am avut un eveniment și aș dori să relatați despre el printr-o cronică, prin fotografii. Cum fac ca ethnicmarket să-l prezinte?

Dacă nu a ajuns un jurnalist al portalului nostru, cel mai simplu este să te transformi tu în jurnalistul-cetățean și să ne trimiți pe adresa info@ethnicmarket.ro o scurtă cronică, însoțită de fotografii.

Răspunderea pentru autenticitatea celor relatate, dar și pentru deținerea drepturilor de autor asupra fotografiilor, îți revine. E la fel de simplu ca o postare pe rețelele sociale iar blogul nostru te așteaptă.