Termeni și condiții de utilizare

Termenii și condițiile de utilizare se referă la website-ul ethnicmarket.ro, precum și la alte aplicații oferite de ethnimarket.ro, orice formă de conținut, material, aplicație și funcționalitate oferite de sau prin intermediul ethnicmarket.ro sau subdomeniile sale.

Prin folosirea website-ului ethnicmarket.ro, sînteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare. Dacă nu sînteți de acord, vă rugăm să nu accesați website-ul ethnicmarket.ro.

Website-ul ethnicmarket.ro este realizat și operat de compania SC Gold Resurse Profesionale SRL. Materiale publicate de ethnicmarket.ro – texte sau imagini – sînt proprietatea companiei care realizează și operează site-ul, fiind realizate de echipa redacțională sau puse la dispoziție de diferiți parteneri sau furnizori de conținut.

Materialele ethnicmarket.ro pot fi folosite de utilizatori doar în scop non-comercial și personal. Pentru orice alt tip de folosință este necesar acordul scris al companiei. Orice utilizare în scop comercial sau promoțional a materialelor publicate de ethnicmarket.ro este strict interzisă în absența acordului scris.

Este de asemenea interzis să descărcați, afișați, publicați, copiați, reproduceți, distribuiți, transmiteți, modificați, transferați, vindeți sau exploatați în orice alt mod conținutul disponibil pe ethnicmarket.ro. Sînteți, de asemenea, de acord că descărcarea materialelor publicate de ethnicmarket.ro nu vă dă drept de proprietate, de autor sau orice alt drept asupra materialelor descărcate.

Informații despre utilizatori

Pe parcursul utilizării website-ului și sau serviciilor oferite prin intermediul website-ului, este posibil să vi se ceară informații personale. Detalii despre colectarea acestor informații și modul de folosire găsiți mai jos, în Politica de Confidențialitate.

Trimiterea de materiale

Acest website nu solicită și nu dorește să primească materiale confidențiale, secrete sau cu proprietate incertă sau disputată. Orice material – text, sugestie, imagine, concept, idee, demo, design, desen, sondaj, răspuns la un sondaj etc. – trimis către ethnicmarket.ro prin poștă sau poștă electronica va fi considerat ca putînd fi folosit și făcut public sau folosit.

Prin trimiterea de materiale, expeditorul:

 • Își asumă statutul de sursă
 • Își asumă că deține dreptul pentru a face public materialul respectiv
 • Oferă website-ului dreptul de a-l folosi fără a pretinde în schimb foloase materiale sau alte recompense

Website-ul nu răspunde pentru pierderea sau deteriorarea materialelor trimise și nici nu poate fi obligat să stocheze și să păstreze materialele primite, după cum nu poate fi obligat să publice tot cee ace primește.

Comportamentul utilizatorilor

Prin folosirea website-ului ethnicmarket.ro și a diferitelor servicii și funcționalități oferite de acesta, sînteți de acord:

 • Să nu vă asumați identități false sau apartenențe sau afilieri false.
 • Să nu faceți publicitate mascată sau folosind în mod incorect sau oneros website-ul
 • Să nu încercați să obțineți acces neautorizat la computere sau sisteme prin intermediul website-ului
 • Să nu încercați să obțineți informații neautorizate despre utilizatorii website-ului, inclusiv informații stocate pe server sau baze de date ale website-ului sau conectate la acesta
 • Să nu folosiți website-ul sau serviciile disponibile prin intermediul acestuia într-o manieră care să ducă la distrugerea sau deteriorarea sau scoaterea din funcțiune.
 • Să nu folosiți website-ul sau serviciile disponibile pentru a încălca legile în vigoare.

Sînteți de asemenea de acord să nu încurajați pe nimeni să folosească website-ul într-unul din modurile descries mai sus, fără a limita însă lista doar la aceste exemple.

Dreptul de monitorizare și control editorial

Utilizatorii nu au dreptul de a posta materiale. Orice utilizator care dorește să publice pe ethnicmarket.ro va trimite materialele către redacție, care își rezervă dreptul – fără a fi obligatoriu – să editeze și să revizuiască toate materialele trimise.

Comenzi pentru produse și servicii

Ethnicmarket.ro poate oferi produse și servicii, spre vînzare, vizitatorilor și utilizatorilor. Orice comandă trebuie făcută de utilizatori cu vîrsta de peste 18 ani. Plata se va face prin card, ramburs sau direct la curier, în funcție de condițiile specificate pentru fiecare produs în parte. Pentru unele produse sau servicii se poate aplica o altă politică de Termeni și condiții, în funcție de parteneriatul în virtutea căruia este oferit produsul sau serviciul respective.

Website-uri ale terților

Site-ul ethnicmarket.ro poate avea legături către diferite alte site-uri ale terților. Ethnicmarket.ro nu are nici o răspundere cu privire la calitatea conținutului și în general cu privire la orice apare pe un website terț. Legăturile nu constituie o susținuere din partea ethnicmarket.ro.

Copyright

Ethnicmarket.ro respectă drepturile de proprietate intelectuală. Dacă sesizați informații publicate ca avînd o sursă ce a încălcat drepturile de autor și/ sau proprietate, vă rugăm să ne scrieți și să ne trimiteți următoarele informații:

 • Numele dvs. complet, adresa poștală, adresa de email, numărul de telefon.
 • O descriere a produsului intelectual care considerați că vă aparține.
 • Unde anume ați descoperit materialul care considerați că vă aparține.

Legea aplicabilă

Legea aplicabilă este legea din România.

Închidere

Operatorul site-ului ethnicmarket.ro poate decide oricînd suspendarea totală sau parțială, modificarea totală sau parțială sau închiderea site-ului și/ sau a serviciilor oferite. Accesul utilizatorilor poate fi suspendat, dacă se constată încălcări ale legislației în vigoare din partea utilizatorilor sau încălcări ale Termenilor și condițiilor site-ului.

Modificări ale Termenilor și condițiilor

Ethnicmarket.ro își rezervă dreptul de a modifica și/ sau schimba partial sau total Termenii și condițiile. Modificările intră în vigoare la momentul postării. Folosirea site-ului după schimbarea sau modificarea Termenilor și condițiilor implică acordul automat al utilizatorilor cu noile Termeni și condiții.