fbpx

Art Safari Christmas Edition

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, până pe 22 decembrie!

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment cultural dedicat întregii familii;

Una din cele mai așteptate expoziții de la Art Safari Christmas Edition este cea care recreează Crăciunul de altădată: jucării, felicitării, sănii, cadouri și decorațiuni vechi. Copiii de atunci, adulții de azi, vor face o călătorie emoționantă în timp, iar copiii vor descoperi jucăriile pe care Moșul le-a adus părinților.

Spectacole de animație cu păpuși marca Teatrul Țăndărică, magia iernii recreată de Teatrul „Ion Creangă”, spectacole de la Opera Comică pentru Copii, concerte de colinde Cantus Mundi – Corul Madrigal, dar și ateliere de creație pentru copii – acestea sunt doar o parte din experiențele care alcătuiesc programul Art Safari Christmas Edition.

Reclame

În decembrie, atelierele de creație Art Safari Kinder au un discount de 50%. Programul cuprinde 3 ateliere de sezon: creaţie de felicitări, pictură figurine pentru brad, atelier de confecţionat sorcovă. Durata unui atelier este de o oră. Biletul la un atelier include și un tur ghidat în Art Safari (cel puțin 8 participanți) și un set de desen cadou (hartă, coroniță, mască și șablon Natoons).

Toți copiii până în 14 ani intră gratuit la expoziții. Biletele pentru părinți, bunici, unchi și mătuși, dar și pentru atelierele de creație Art Safari Kinder pot fi achiziționate de pe site. Pe toată durata lunii decembrie, atelierele de creație au un discount de 50%, cadoul Moșului.

Art Safari Christmas Edition este organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame