fbpx

BalKaniK Festival: Descântec! de 1 Decembrie

Balkanik Festival lansează seria de petreceri DESC NTEC! cu primul eveniment ce va avea loc pe 1 decembrie, odată cu venirea iernii.

Cântă și descântă la nJoy Club & Garden TARAF DE CALIU, împreună cu poeta și curatoarea Balkanik Festival, Ligia Keșișian și producătorul de film și fondatorul festivalului Daniel Mitulescu. 

Foștii membri de la Taraf de Haïdouks, premiați în 2002 cu Premiul BBC World Music pentru cea mai bună trupă din Europa și Orientul Mijlociu, s-au reunit sub numele Taraf de Caliu și vor încânta publicul în prima zi de iarnă pe scena Balkanik Festival #Descântec, alături de Viorica Rudăreasa. 

Muzicienii, originari din Clejani, sunt ultima generație de lăutari autentici care fac cunoscută, în întreaga lume, tradiționala muzică lăutărească specifică sudului României. De câțiva ani, acești artiști talentați au revenit în atenția publicului meloman, participând la evenimente culturale de prestigiu din întreaga lume. 

Reclame

Muzică, mâncare la ceaun și bucurie vă așteaptă pe 1 decembrie în cel mai nou spațiu deschis în Piața Muncii. Biletele sunt disponibile aici https://www.iabilet.ro/bilete-balkanik-festival-91227/

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame