fbpx

Buzău International Arts Festival

Născut pe baza a două festivaluri consacrate – Festivalului Internațional de Film Buzău (BUZZ IFF) și Festivalul Internațional de Teatru Comic 7B – Buzău Internațional Arts Festival (BIAF) este primul și singurul festival de acest gen din sud-estul României. Festivalul BUZZ IFF, fondat în 2016, este un festival internațional anual de film dedicat realizatorilor de film din Europa și Israel. Pentru ca experiența oaspetilor și a publicului să fie una memorabilă, festivalul include sesiuni de masterclass, ateliere, petreceri, evenimente speciale pentru industrie și, desigur, premii.

Buzău International Arts Festival revine și anul acesta cu o ediție plină de surprize și atracții pentru iubitorii de cultură. Între 20 august și 17 septembrie, buzoienii pot lua parte la concerte de muzică jazz, rock, groovy sau acustică, spectacole de teatru independent, cu actori celebri sau tineri debutanți, proiecții de filme premiate sau premiere inedite, expoziții, lansări de carte, ateliere pentru copii și multe altele.

Buzău International Arts Festival își dorește sa educe publicul în domeniul artei și, mai exact, sa atragă viitori profesioniști ai industriei, oferindu-le evenimente speciale, menite să îi instruiască și să îi încânte, dar de asemenea și îi provoace sa considere o cariera domeniul artelor. Evenimente precum ateliere de actorie, ateliere de fotografie, animație și desen, film, teatru etc. au, la fiecare ediție, un loc bine definit în programul festivalului.

Născut pe baza a două festivaluri consacrate: Festivalului Internațional de Film Buzău (BUZZ IFF) și Festivalul Internațional de Teatru Comic 7B, Buzău Internațional Arts Festival (BIAF) este primul și singurul festival de acest gen din sud-estul României. Festivalul BUZZ IFF, fondat în 2016, este un festival internațional anual de film dedicat realizatorilor de film din Europa și Israel. Pentru ca experiența oaspetilor și a publicului să fie una memorabilă, festivalul include sesiuni de masterclass, ateliere, petreceri, evenimente speciale pentru industrie și, desigur, premii.

Reclame

Actorul american Armand Assante, cunoscut și aclamat la nivel mondial pentru rolurile sale din filme precum Gotti, The Odyssey sau American Gangster, este – anul acesta – invitat de onoare al Buzău International Arts Festival. Publicul BIAF va avea parte de o întâlnire memorabilă cu actorul ce a cucerit inimile a milioane de cinefili: pe data de 10 septembrie, ora 21.00, în spațiul dedicat din Piața Dacia, actorul va fi prezent pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Programul detaliat al acestei ediții va putea fi găsit pe pagina de Facebook a festivalului, la https://www.facebook.com/biafRomania , precum și pe site-ul http://biaf.ro/ .

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame