fbpx

Expoziție de fotografie „Timișoara Incognito – Liber de stereotipuri” în Las Palmas

Institutul Cultural Român de la Madrid, în parteneriat cu Asociația TIMIȘOARA – Capitală Europeană a Culturii 2023 și cu Consulatul onorific al României în Insulele Canare, sub auspiciile Ambasadei României în Regatul Spaniei, prezintă expoziția de fotografie „Timișoara Incognito – Liber de stereotipuri” / „Timișoara Incognito – Free of Stereotypes”, care va fi inaugurată la 1 decembrie 2023 la Universitatea de Las Palmas de Gran Canaria.

Expoziția cuprinde 53 de fotografii participante la concursul de fotografie cu același nume organizat de Asociația Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023 în parteneriat cu Universitatea de Vest – Facultatea de Arte și Design. Fiecare fotografie este însoțită de numele fotografului, câștigător sau finalist, categoria de concurs, titlul concursului, data și locația.

Expoziția cuprinde 4 categorii tematice: Cultural Enthusiasm, Architectural Heritage, Urban Exploration și Special Guest. Proiectul face parte din Programul oficial Timișoara-Capitala Europeană a Culturii 2023.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame