fbpx

Expoziție de Ilustrație Digitală și Fotografie, parte a Proiectului Refugee ArtStart

Duminică, 17 decembrie 2023, ora 17, în spațiul Jazz Roots Bucharest de pe Bvd. Regina Elisabeta nr. 28, va avea loc vernisajul expoziției de ilustrație digitală și fotografie People. Identities. Interactions. Evenimentul este parte a proiectului Refugee ArtStart organizat de Asociația ActivRandom în parteneriat cu CNRR și UNHCR.

People. Identities. Interactions. este o expoziție care celebrează caleidoscopul experiențelor umane surprinse prin obiectivele și interpretările artistice ale tinerilor din diverse medii și grupe de vârstă. Această expoziție este o dovadă a puterii fotografiei și ilustrației de a capta esența identităților umane și interacțiunile care ne formează viețile.

Printr-un efort colaborativ, tineri cu moșteniri culturale unice și experiențe de viață diverse au participat la cursuri de fotografie și ilustrație în cadrul Proiectului Refugee ArtStart în toamna acestui an și și-au perfecționat abilitățile de a articula vizual nuanțele identității, diversității și conexiunilor umane.

Vizitatorii expoziției People. Identities. Interactions. vor întâlni o gamă captivantă de imagini care transcend barierele lingvistice, invitându-i să contemple straturile identității umane, frumusețea diversității și firele comune care ne unesc pe toți.

Reclame

‏În cadrul vernisajului va avea loc și un moment muzical susținut de Mohammad Hadi Moguei din Iran. Acesta explorează lumea prin muzică de mulți ani și cântă la două instrumente iraniene, Tar și Setar. Abordarea sa față de muzică derivă din perspectiva, sentimentele și gândurile sale față de lume. Muzica îl ajută să dezvăluie și să exprime unele părți ale umanității pe care cuvintele nu le pot exprima.

Intrarea este liberă, iar expoziția este cu vânzare – doritorii sunt așteptați să achiziționeze lucrările realizate de tinerii refugiați și migranți care locuiesc în București.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame