fbpx

Festivalul Filmului Polonez în România

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului de Film Polonez CinePOLSKA, organizat în perioada 15-22 noiembrie 2023, propune cinefililor noi producții cinematografice, care vor putea fi urmărite într-o formulă hibridă.

Festivalul Filmului Polonez CinePOLSKA s-a asociat anul acesta cu Festivalul de Film „Vistula” din Polonia și aduce în fața publicului din România un program mai bogat față de anii trecuți.

Ediția 2023 are o formulă hibridă, cu proiecții fizice la cinematograful Elvire Popesco din București, în perioada 15-17 noiembrie, și proiecții online, pe platforma TIFF Unlimited (unlimited.tiff.ro), între 15 și 22 noiembrie.

La Elvire Popesco vor fi prezentate trei filme – „Filip”, „Iluzia” și „Frânturi”, care nu vor fi disponibile și online. Biletele la proiecții pot fi achiziționate online, pe eventbook.ro, sau de la casa de bilete a cinematografului.

Reclame

Pe platforma TIFF Unlimited vor putea fi văzute patru lungmetraje și trei calupuri de scurtmetraje realizate de absolvenți ai școlilor de film din Łódź, Varșovia și Katowice. Accesul la filme este gratuit și nu este necesară înființarea unui cont pe platformă.

Organizatorul festivalului este Institutul Polonez din Bucureşti, împreună cu Fundaţia Nowa Przestrzen din Varşovia, iar finanţator este Institutul Polonez de Artă Cinematografică din Varşovia. 

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame