fbpx

Învață germana la concert!

Centrul Cultural German Cluj-Napoca vă invită la un concert inedit, miercuri la ora 18:00 în Cinema Dacia. Participarea este gratuită iar numărul de locuri este limitat. Concertul va avea loc în limba germană.

Trupa ok.danke.tschüss [de] este în turneu în Europa de Sud-Est, iar pe 25 octombrie va ajunge și la Cluj-Napoca! 

Texte cu personalitate și muzică amuzantă – acestea sunt ingredintele speciale folosite de trupa din Mannheim ok.danke.tschüss. Albumul „Krasses Zeug”, a fost înregistrat special pentru elevii și tinerii care învață limba germană. Melodiile au nivelul de limbă A2/B1 și sunt pline de umor. 

Trupa cântă despre subiecte importante precum sustenabilitatea, social media și, desigur, dragostea. Fiecare dintre cele zece videoclipuri vine cu o serie de exerciții interactive utile pentru învățarea limbii germane: https://www.deine-band.com/de/vid.html

Reclame

Proiectul DEINE BAND a fost lansat pentru a-i încuraja pe tineri să învețe limba germană interactiv prin muzică: cu melodii captivante, versuri ușor de înțeles și vocabular care completează manualele școlare. În acest scop, în 2021 a fost organizat un concurs pentru formațiile germane. Alegerea juriului și votul utilizatorilor au desemnat formația din Mannheim ok.danke.tschüss câștigătoare.

Concertul are loc în cadrul unui proiect de cooperare între Deutsche Welle și Goethe-Institut, finanțat de Ministerul German al Afacerilor Externe. Prezentat în Cluj-Napoca de Centrul Cultural German.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame