fbpx

Lansarea celui de-al treilea număr al revistei Matca

Institutul Liszt – Centrul Cultural Maghiar București organizează lansarea celui de al treilea număr print al revistei Matca, cea mai nouă apariție pe piața românească de reviste culturale.

Matca literară este un proiect dinamic, deschis și care se vrea echilibrată și obiectivă în subiectivitatea lui. Publică ficțiune și poeme, eseuri, recenzii, articole urbanistice și are autori ca Ioana Bot, Luana Schidu, Cristina Ștefan, Florin Bican, Marius Chivu, Ciprian Măceșaru etc. Fondat de Curtea Veche Publishing, este sprijinit de Cărturești, Editura Art, Editura Nemira și ARCCA. Matca are un site pe care urcăm materiale aproape zi de zi și o revistă în print trimestrială.” – Demény Péter, redactor-șef a revistei literare Matca.

Revista Matca apare online și, din trei în trei luni, în variantă print. Revista își propune să promoveze atât scriitorii și artiștii deja cu renume, cât și pe cei recent intrați în lumea culturală autohtonă.

La lansare vor fi prezenți: Arsene Irén, directoarea Editurii Curtea Veche, Némethi Barna, editorul revistei Matca, Demény Péter, scriitor, critic literar, traducător, redactor-șef al revistei, și invitatul special, Téglás István, actor al Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame