fbpx

Sit+Read Artbook Fair anunță primii artiști

În perioada 26-29 octombrie, pasionații de artă contemporană și publicații independente se întâlnesc la cea de-a 5-a ediție a Sit+Read Artbook Fair. Evenimentul se desfășoară la Muzeul Corneliu Miklosi din Timișoara, iar intrarea este liberă.

Sit+Read prezintă nume sonore din industria globală de artă, care aduc un plus de valoare acestei ediții. Printre aceștia, se disting personalități precum maestrul japonez al artei vizuale, Yoshimitsu Nippashi; renumita publicație din Slovenia, Stripburger și echipa talentaților de la Hardcomics din România. Acești protagoniști iau parte la discuții captivante și prezentări interactive, deschise publicului larg.

De asemenea, Sit+Read aduce în prim-plan o gamă diversificată de talente din România, Ungaria, Serbia, Germania și Danemarca, creând astfel un eveniment plin de inspirație și descoperiri. Printre expozanții de marcă se numără After Hours Work Club (România/Ungaria), Alina Marinescu (România), Balamuc (România), Carine Arnakis (România), CHRSRZVN (România), Comuna 30 (România), CONTRASENS (România), Dan Perjovschi (România), Diafan Magazine (România), Dona Arnakis (România), Hurrikan Press (Ungaria), Indecis Artist-Run Space (România), just wondering… (România), Lore Ilie (România), Matrijaršija (Serbia), Nervig (Serbia), potato publishing (Austria), P U N C H (România), RISO and friends (Croația), RISOFORT / SofortBooks (Germania), Supertimebooks (Danemarca), Varikina Studio (Serbia), Zabella Zine (Ungaria) și mulți alții.

Sit+Read Artbook Fair nu este doar un eveniment, ci o adevărată tradiție în peisajul artistic contemporan. Desfășurat pe parcursul a mai multor zile, acest târg unic reunește artiști contemporani, designeri, tipografi, edituri independente și pasionați de artă într-un spațiu de dialog și inspirație.

Reclame

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la programul evenimentului și pentru a rămâne la curent cu cele mai recente informații, vă invităm să accesați website-ul oficial al evenimentului, precum și pagina de Facebook a Sit+Read Artbook Fair. Este o oportunitate unică de a fi parte dintr-un eveniment ce pune în lumină spiritul efervescent al artei independente și al creației contemporane.

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame