fbpx

Târg de Moș Nicolae și brazi împodobiți la Muzeul Satului!

Sărbătorile de iarnă se apropie și chiar dacă nu este încă zăpadă, organizatorii se pregătesc să împodobească brazii din Muzeul Satului! Mai mult, în perioada 4-10 decembrie 2023 se organizează Târgul de Moș Nicolae.

Decorațiuni, jucării și nu numai, vor fi prezente pe aleile muzeului, împreună cu artizanii care le au confecționat. Este un bun prilej pentru cei care vor trece pragul Muzeului Satului în această perioadă, să își aleagă cadoul de Moș Nicolae.

Târgul va fi deschis între orele 9:00 și 17:00, iar accesul se face prin achiziționarea biletului de intrare în muzeu. 

De asemenea, așa cum Muzeul Satului ne-a obișnuit în ultimii ani, în perioada 4-20 decembrie 2023 se dă startul maratonului „Împodobim bradul la Muzeul Satului”, eveniment ajuns la a 3-a ediție.

Reclame

Toți cei care doresc să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă sunt invitați să adopte câte un brad din curtea muzeului. Anul acesta, cei interesați sunt așteptați cu podoabe biodegradabile (mere, nuci, covrigi etc.).

Înscrierile se fac la adresa de email bradul@muzeul-satului.ro, menționându-se data și ora alese pentru împodobit, numele și prenumele participantului/participanților, numele instituției (dacă este cazul), precum și datele de contact ale persoanei care coordonează împodobirea.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame