fbpx

Zilele Culturii Naționale la Muzeul Național al Literaturii Române

Ediția din acest an a proiectului Zilele Culturii Naționale la MNLR îi așteaptă pe bucureșteni cu un program atractiv de evenimente dedicate copiilor, tinerilor și familiilor, dar și publicului general.

Evenimentele se vor desfășura în perioada 15-18 ianuarie 2024 și vor avea loc la sediul Muzeului Național al Literaturii Române (MNLR) din Strada Nicolae Crețulescu 8, la cel din Calea Griviței 64-66, precum și la Casele memoriale ale MNLR.

MNLR își așteaptă vizitatorii cu patru expoziții (de carte contemporană pentru copii, de pictură, de ilustrații de carte și de fotografie); două sesiuni de lecturi interactive pentru copii (în parteneriat cu Asociația De Basm); o discuție-atelier cu ilustratorii de cărți pentru copii; lecturi în Braille și în limba semnelor; un concert susținut de Ansamblul de băieți al Corului de Copii Radio, ateliere de benzi desenate, ateliere de interpretare, de inventat cuvinte și activități de educație muzeală, concerte, demonstrații de aikido, de șah și scrimă. Pentru publicul larg, MNLR a pregătit lecturi publice de proză, concerte, dezbateri literare, conferințe despre improvizație și jazz, precum și spectacole de teatru.

Luni, 15 ianuarie 2024, expoziția de bază din Strada Nicolae Crețulescu 8 va putea fi vizitată gratuit.

Reclame

Programul evenimentelor poate fi găsit aici! 

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame