fbpx

Zilele Culturii Sârbe la Timișoara

Uniunea Sârbilor din România, în colaborare cu Consulatul General al Republicii Serbia la Timişoara, organizează în perioada 6 – 27 noiembrie 2023, ”Zilele culturii sârbe la Timişoara”, un proiect cultural de anvergură ajuns deja la a XVIII-a ediție, care are ca scop promovarea valorilor culturale tradiţionale, contemporane și autentice ale sârbilor din Banat.

Pe tot parcursul lunii noiembrie vor fi organizate spectacole și activități culturale pentru toate categoriile de vârstă: proiecție de film, expoziții, spectacole de teatru, târguri de carte, concerte, spectacole folclorice ș.a.m.d.

Cu ocazia deschiderii ”Zilelor Culturii Sârbe” din Timișoara, Departamentul pentru Relații Interetnice a felicitat Uniunea Sârbilor din România pentru organizare, pentru continuitate, perseverență și unitate. „Continuați să luminați acest oraș prin ceea ce aveți cel mai bun, păstrându-vă identitatea, limba, tradiția și nu în ultimul rând, unicitatea prin care, alături de celălalte minorități, contribuiți la multiculturalitatea Timișoarei” a transmis Dincer Geafer, subseretar de stat la Departamentul pentru Relații Interetnice.

Intrarea este gratuită la toate evenimentele, iar acestea pot fi urmărite și online pe pagina de Facebook a Uniunii Sârbilor din România – https://www.facebook.com/SavezSrbauRumuniji

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame