fbpx

Conferințe susținute de arhitecți italieni

Institutul Italian de Cultură din București și SHAREarchitects au plăcerea de a vă invita la conferințele susținute de arhitecții italieni Luca Molinari, Fondator Luca Molinari Studio – Architecture Consulting & Curatorship și Roberto Beraldo, Președinte al Ordinului Arhitecților, Peisagiștilor, Planificatorilor și Conservatorilor din Veneția, în cadrul Forumului Internațional de Arhitectură, SHARE România 2023, organizat în perioada 1 – 2 noiembrie la București.

Luca Molinari este arhitect, critic, curator, profesor titular de teorie și proiectare arhitecturală la Universitatea din Campania „Luigi Vanvitelli”. Director editorial al revistei Platform Architecture and Design, colaborează ca autor independent cu ziare și reviste italiene și străine, printre care Corriere della Sera, La Stampa, L’Espresso, Domani, Domus, Lotus. A primit Premiul Ernesto Nathan Rogers pentru critică și comunicare arhitecturală în cadrul celei de-a 10-a Expoziții Internaționale de Arhitectură – La Biennale di Venezia și Premiul UIA Jean Tschumi pentru critică arhitecturală. Din octombrie 2020, Luca Molinari este director științific al Muzeului M9.

Roberto Beraldo este Președinte al Ordinului Arhitecților, Peisagiștilor, Planificatorilor și Conservatorilor din Veneția și cofondator al biroului beraldo & marras architetti associati, care activează în domeniul proiectării arhitecturale, restaurării și planificării urbane, în special în Veneția, Sardinia și nord-estul Italiei. De-a lungul anilor, studioul și-a concentrat activitatea pe îngrijirea patrimoniului și a peisajului la diferite scări, cu lucrări de arhitectură, urbanism, amenajări interioare și design interior.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame