fbpx

Curs de ikebana la Centrul de Studii Romano-Japoneze „Angela Hondru”

Centrul de Studii Romano-Japoneze „Angela Hondru” ne invită să pășim pe Calea Florilor, la cursurile de ikebana organizate de în cadrul centrului.

Cursurile vor fi susținute, în fiecare duminică, de sensei Nicoleta Oprisan, cetățean japonez de origine română, artist profesionist de instalații ikebana, profesor autorizat al Școlii Sogetsu (Japonia),  gradul 1 Jounin-Soumu, membru al Japan-EU Cultural Exchange, dar și fondator și director al brandului 5 Senses.

Curs de ikebana la Centrul de Studii Romano-Japoneze Centrul de Studii Romano-Japoneze mai organizează, în fiecare miercuri, în intervalul 18:00 – 20:00, și o serie de cursuri de ikebana cu prezență fizică, susținute de Andreea Georgescu. Aceasta studiază ikebana de 15 ani. Din 2020 a început cursuri în Japonia, la școala Sogetsu de ikebana, sub îndrumarea Nicoletei Oprisan sensei (cetățean japonez, de origine română). În prezent deține gradul 4 de profesor și își continuă studiile pentru gradul 3. Este membru în Sogetsu Teacher’s Association, iar numele de floare acordat de conducătoarea școlii Sogetsu, este Seitō 青冬 (Iarnă Albastră).

Pentru detalii despre cursul de ikebana (online) cei interesați sunt invitați să trimiteți mesaj la adresa: info@5senses.co, iar pentru cursul cu prezență fizică, la adresa: csrj@rau.ro

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame