fbpx

Curs de limba turcă la Yunus Emre Enstitüsü

Yunus Emre Enstitüsü – Institutul Yunus Emre Bucureşti anunță că ultima zi pentru înscrierile la cursul fizic de limba turcă este data de 15 aprilie 2024.

Cursurile vor începe din 15 aprilie 2024. La cursurile organizate de Institut poate participa oricine dorește. Cursul durează 72 de ore. În total vor fi 6 lecții pe săptămână, două zile pe săptămână, 3 sesiuni pe zi (45’+45’+45′).

Conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi, în cadrul cursurilor organizate de Institutul se predă doar în limba turcă fără a utiliza o altă limbă de circulație internațională, aspect valabil pentru toate nivelurile (A1,A2, B1, B2, C1, C2).

Dacă nu aveți cunoștințe deloc de limba turcă, trebuie să începeți de la nivelul A1, modulul A1.1. Și în cadrul modulului A1.1,  se predă doar în limba turcă fără a utiliza o altă limbă de circulație internațională.

Reclame

Dacă aveți cunoștințe de limba turcă, sunteți invitați să susțineti examenul de stabilire nivel pentru a fi repartizat la grupa corespunzătoare nivelului dumneavoastră. Ora și data examenului examenului vor fi transmise după înscriere. 

Pentru detalii privind taxele și preînscriere, sunteți rugați să accesați linkul de mai jos:

https://forms.gle/yNYbkQZzVPUkZ2Gt9 

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame