fbpx

Seara Culturală Neerlandeză la București

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine organizează, pe data de 5 aprilie, o Seară Culturală Neerlandeză.

Evenimentul are ca scop explorarea culturii neerlandeze prin diferite activități interactive și distractive.

Serile Culturale sunt foarte importante atât pentru organizatori, cât și pentru participanți. În cadrul acestor proiecte de mare succes, cei care participă au ocazia să pășească într-o altă lume plină de obiceiuri, preparate culinare de toate felurile și oameni care mai de care mai minunați.

Această călătorie va avea loc pe 5 aprilie, începând cu ora 17:00, în sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, de pe strada Pitar Moș, Nr. 7-13. Cei care doresc să participe sunt invitați să completeze acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnE8b5-KQqzEURR5RYdZXimjXmOb97QvgN7pZi9Onl1yMFNg/viewform

Reclame

Evenimentul este deschis nu doar studenților din cadrul Universității din București, ci și oricui are dorința să descopere cultura neerlandeză în cadrul programului propus.

Cei care vin vor putea participa la activități legate de cultura neerlandeză, se vor putea delecta cu mâncare tradițională și multe alte surprize menite să îi familiarizeze cu specificul neerlandez într-un mod interactiv și captivant.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame