fbpx

Anul Nou Chinezesc, serbat la București!

Centrul Cultural Chinez din București ne invită marți, 30 ianuarie, să sărbătorim împreună Anul Nou Chinezesc!

Evenimentul despre cultura din Quanzhou este o incursiune captivantă în tradițiile și frumusețea acestui oraș, cu ocazia sărbătoririi Anului Nou Chinezesc. Oferind o varietate de spectacole, oaspeții vor fi răsfățați cu dansuri tradiționale, muzică plină de farmec și interpretări vibrante precum arta preparării ceaiului, prepararea de colțunași chinezești și multe altele. Este o ocazie perfectă pentru a explora și înțelege moștenirea bogată și diversitatea culturală a acestui loc fascinant.

În cadrul evenimentului care se va ține la Centrul Cultural Chinez din București cu ocazia sărbătoririi Anului Nou Chinezesc va exista o sesiune interactivă în care vom învăța împreună cum să pregătim cei mai delicioși și autentici colțunași chinezești, perfecți pentru a marca Anul Nou Chinezesc. 

Fie că ești expert în bucătărie sau doar începi să descoperi tainele gastronomiei chineze, te așteptăm să ni te alături pentru o seară plină de gust și tradiție.

Reclame

Ce vei experimenta:

  • Învățarea artei modelării colțunașilor chinezești
  • Umplerea și sigilarea perfectă a acestora.

Rezervă-ți locul acum pentru evenimentul cultural despre Quanzhou și pentru a sărbători împreună cu noi Anul Nou Chinezesc! Locurile sunt limitate și se acordă în ordinea sosirii confirmărilor!

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame