fbpx

Expoziție de fotografie FANTOM 30

În an aniversar, Asociația Culturală Fantom din Berlin va prezenta publicului bucureștean proiectul FANTOM 30 împreună cu partenerii săi, Goethe-Institut, Galeria Galateca și Muzeul de Artă din Constanța .

Acesta va cuprinde o serie de evenimente care vor descrie traseul și parte din activitatea celor 30 de ani de existență.

Fantom a creat o comunitate culturală, a reunit membrii din România Germania Franța Republica Cehă, S.U.A., Mexic , Panama, Ucraina și Federația Rusă, a creat un dialog între generații,  între artiști, scriitori, muzicieni și istorici, a coagulat în jurul galeriei Fantom un nucleu de oameni de cultură deschiși la dialog și dezbatere.

În perioada 29 martie – 13 aprilie Institutul Goethe va găzdui o expoziție de fotografie și carte cu titlul Experientawast, metamorfoza unei administrații germane, care va fi însoțită de o conferință, un eveniment de dezbatere și prezentare, fizic și online pe data de 30 la orele 11.00, la care vor fi prezenți Ludwig Norz, Președintele Asociației Culturale Fantom și invitații săi.

Reclame

Proiectul va continua cu expoziția Lumea nu este perfectă deschisă la galeria Galateca pe data de 30 martie, care va expune lucrări din colecția Fantom.

Ultimul moment al acestui proiect se va desfășura la Muzeul de Artă Constanța cu expoziția Gânduri comune în luna decembrie,  în care se vor regăsi lucrări de artă contemporană românească expuse în galeria Fantom în cadrul programului – Rezidențe artistice pentru artiști români – și a parteneriatelor cu galeria Galateca.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame