fbpx

À la française: concert AdMusicam, de Ziua Internațională a Francofoniei

Miercuri, 20 martie 2024, ora 19.00, în Sala Mare a Institutului Cultural Român, va avea loc concertul À la française, cel de-al 9-lea din cadrul programului ICR AdMusicam Concert Series.

Organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei, concertul va fi susținut de muzicienii Ana Sireteanu (flaut), Larisa Nicolae (vioară), Teodora Boloca (violă), Ioana Catinca Mureșan (harpă), Răzvan Păun (vioară), Ștefan Ciceu (violoncel), Marius Onică (clarinet) și Fabiani Prcsina (pian). Accesul este liber în limita locurilor disponibile.

Din program fac parte următoarele lucrări:

  • · Maurice Ravel – Miroirs: IV. Alborada del gracioso
  • · Maurice Ravel – Pavana pentru o infantă defunctă
  • · Francis Poulenc – Sonata pentru clarinet și pian
  • · Bernard Andrès – Absidioles
  • · Philippe Gaubert – Madrigal
  • · Camille Saint-Saëns – Cvartet de coarde nr. 1

AdMusicam Concert Series este o componentă a programului ICR de instruire #AdMusicam, adresat muzicienilor cu vârste între 16 și 25 de ani și organizat de Institutul Cultural Român.

Reclame

În luna martie, Institutul Cultural Român organizează concerte, proiecții de filme, conferințe și expoziții prin reprezentanțele sale din străinătate și în parteneriat cu misiuni diplomatice ale României în lume, cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei și a celor 31 de ani de când România a devenit membru cu drepturi depline al Organizației Internaționale a Francofoniei.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame