fbpx

Concert Youn Sun Nah la Cluj

Cântăreața sud-coreeană Youn Sun Nah, formată în Franța, vine în România, la Cluj, pe 21 februarie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Academiei Naționale de Muzică Gheorghe Dima, cu un nou spectacol, însoțită de vulcanicul Bojan Z la claviaturi.

Odată ce ai văzut-o pe Youn Sun Nah pe viu nu o vei uita curând. Vocea ei este captivantă, melodiile ei dezvoltă intensitate hipnotică, concertele ei inspiră. 

Repertoriul ales de Youn Sun Nah este inspirat de cântărețe și melodiile care i-au modelat viața. Concertul este dedicat unora dintre primele sale iubiri muzicale și trece fără restricții printr-o mare varietate de stiluri și epoci, păstrându-se clar pe teritoriul jazz-ului.

Concertul de la Cluj marchează lansarea ultimului album al lui Youn Sun Nah, Elles printr-un turneu internațional extins, început în noiembrie 2023 cu concerte în Finlanda, Suedia, Spania, Austria, Franța, Germania și România.

Reclame

Un concert propus de Jazz Fan Rising, asociația connoisseur-ilor de jazz; în parteneriat cu Institutul Francez din România. Organizator: Jazz Festivals & Events.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame