fbpx

Festivalul Gastronomic „Gusturile Transilvaniei” 2022

Festivalul Gastronomic „Gusturile Transilvaniei” reunește zeci de bucătari și profesioniști din gastronomie. Programul festivalului include numeroase prezentări gastronomice, spectacole și ateliere de gătit și degustare de vinuri.

Festivalul Gastronomic „Gusturile Transilvaniei” este realizarea visului comun a unor bucătari, antreprenori HoReCa și producători locali pasionați. 

La acest eveniment gastronomic organizat între 7-9 octombrie la Pensiunea Gyimesi Skanzen (Valea Boroș), Harghita, participă zeci de bucătari și profesioniști din gastronomie: Caroline Gilby MW, Tóth Szilárd chef destins cu Michelin, Jókuti András, Mautner Zsófi, Bíró Lajos, Szabadfi Szabolcs, Pallag Dávid, Alex Petricean, Mihai Toader, Andrei Chelaru, și mulți alții.

Programul festivalului include numeroase prezentări gastronomice, spectacole și ateliere de gătit și degustare de vinuri. Organizatorii vă așteaptă în 4 locații de evenimente și la standurile a 13 comercianți de mâncare și băuturi. Gazdele festivalului sunt Mautner Zsófi și Jókuti András gastrobloggeri.

Reclame

La acest festival va fi prezentat reeditarea cărții legendare a lui Kövi Pál: Erdélyi lakoma, apărut prima dată în 1980 la Editura Kriteion. Bilete, programul și mai multe informații pe: https://gastrotransylvania.ro/ro. Evenimentul este organizat de Asociația Páva KulinarIQum.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame