3.400 de voluntari vor face sute de fapte bune la 4/4PentruPrieteni

Peste 200 de parteneri locali din mediul urban şi rural au acceptat invitația de a celebra la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei și de a-și uni forțele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România.

Acestora li s-au alăturat un număr impresionant de voluntari de toate vârstele: peste 3.400, din 38 de județe ale României. Pe 4 aprilie, oriunde s-ar afla, cu toții vor dedica timp valoros comunităților lor, implicându-se în activități din cele mai diverse: acțiuni caritabile, ore de lectură pentru copii, activități de ecologizare, campanii de informare, dar și alte tipuri de evenimente.

Așa cum v-am mai informat, Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul 4/4PentruPrieteni inspirat de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?". Dedicăm ziua de 4/4/2018 comunității și faptelor bune, pentru a onora moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 50 de ani pe 4 aprilie 2018.

Informații despre program sunt disponibile și online, pe pagina web dedicată proiectului:  http://americancouncils.ro/44pentruprieteni/ .

La evenimente vor participa alături de voluntari, reprezentanţi ai Ambasadei SUA, ai  American Councils for International Education, precum şi personalităţi publice, artişti sau sportivi.

Puteţi urmări evenimentele zilei pe reţelele de socializare, folosind #44PentruPrieteni sau consultând paginile facebook.com/bucharest.usembassy/ şi facebook.com/AmericanCouncilsRomania/.

Du vorba mai departe: