fbpx

8 martie vine cu jazz la Iaşi

Centrul Cultural German Iaşi şi The Trumpets ne invită să sărbătorim împreună Ziua Femeii la un concert de jazz cu trupa „Dirik Schilgen JazzGrooves” din Germania, miercuri, 8 martie 2017, începând cu ora 21:00 în The Trumpets.

Centrul Cultural German Iaşi şi The Trumpets ne invită să sărbătorim împreună Ziua Femeii la un concert de jazz cu trupa „Dirik Schilgen JazzGrooves” din Germania, miercuri, 8 martie 2017, începând cu ora 21:00 în The Trumpets.

Formaţia „Dirik Schilgen JazzGrooves” a impresionat publicul începând din anul 2005 cu numeroasele concerte susținute în Germania și în străinătate. Dirik Schilgen, bateristului cunoscut la nivel internațional a reuşit să reunească nume importante de pe scena de jazz din Germania: Matthias Dörsam cu care câtă de mai bine de 20 de ani în diferite formații, pianistul de excepție din Mannheim, Daniel Prandl si basistul Matthias Debus, originar din Speyer. Acestora li se alătură trompetistul Volker Deglmann, activ de mulți ani pe scena de jazz din Köln.

Compoziţiile lor interpretate într-o manieră complexă  îmbină în mod minunat şi plăcut jazz-ul cu ritmuri de soul, latino-americane dar şi cu influenţe din muzica braziliană, rezultând o muzică aparte care lasă loc improvizaţiei şi varietăţii muzicale. 
 

Reclame
  • Volker Deglmann – Trompetă, 
  • Matthias Dörsam  – Saxofon
  • Daniel Prandl  – Pian 
  • Matthias Debus  –  Contrabas
  • Dirik Schilgen – Tobe/Percuţie

Cei cinci artişti vor susţine concerte de promovare a albumului „On The Move” şi în Timişoara, pe 7 martie  şi Cluj-Napoca pe 9 martie.

 

Tur Tur - Dirik Schilgen JazzGrooves

Du vorba mai departe:
Reclame