fbpx

A cincea ediție a Kennedy Academy for Students

Ambasada Statelor Unite în România, alături de American Councils for International Education îi invită pe tinerii care au vârsta cuprinsă între 18-27 de ani să candideze la cea de-a cincea ediție a Kennedy Academy for Students.

Programul Kennedy Academy for Students este structurat în jurul subiectelor de democrație, educație civică și participare activă în comunitate și va avea loc între 20-24 Februarie 2024 în București.

Acest program oferă unui număr de 15 participanți o șansă unică de a învăța despre leadership și implicare civică. Cu accent pe îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză și promovarea valorilor democratice, programul are ca scop dezvoltarea unor lideri activi în sfera civică, care pot aduce schimbări pozitive în comunitate. 

Participarea la acest program este gratuită, urmând ca 15 tineri să fie selectați printr-un proces de aplicare online. Studenții vor avea parte de workshop-uri, ateliere și vizite instituționale. Ediția a V-a a Kennedy Academy va include și o componentă online, derulată anterior desfășurării programului, cu formatori din SUA.         

Reclame

Kennedy Academy for Students este dedicat studenților vizionari și creativi care vor să dea naștere unor schimbări tangibile în organizațiile/comunitățile din care fac parte. Pentru acest lucru nu este nevoie numai de pasiune, dar și de o înțelegere a procesului de funcționare al societății civile, de sistemul public din care fac parte și de interacțiunea la nivel național între și dintre aceste asociații și alte instituții publice. La sfârșitul programului, studenții vor avea șansa să împărtășească noile cunoștințe cu alți studenți, colegi și profesori și să pună în practică propriile idei prin realizarea unor proiecte civice locale în organizațiile sau comunitățile din care provin.

Cei interesați pot aplica online până la finalul zilei de 7 ianuarie 2024 accesând  https://forms.office.com/r/BUrKHTs8CC. Informațiile despre eveniment și aplicația online sunt disponibile aici: https://www.romania.americancouncils.org/kennedy-academy-for-students-ro

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame