fbpx

Handbal şi fair-play.

Cea de-a 25 ediţie a Campionatului Mondial de Handbal Masculin se află în plină desfăşurare în Franţa. Cu aceasta ocazie, Ambasada Franţei va oferi Federaţiei Române de Handbal o dipomă de recunoaştere.

Cu ocazia organizării cele de-a 25-a ediții a Campionatului Mondial de Handbal masculin în Franța (11-29 ianuarie), Ambasada Franței în România va acorda o Diplomă pentru promovarea handbalului, a valorilor sportive și a spiritului prieteniei, solidarității și fair-play-ului Federației Române de Handbal.

Evenimentul va avea loc în cadrul unei recepții oferite de domnul François Saint-Paul, ambasadorul Franței în România, la Reședința Franței (Strada Biserica Amzei nr 13-15), luni, 23 ianuarie, de la ora 12.00, în prezența oficialilor Federației Române de Handbal, a unor jucători ai echipei naționale și a altor personalități din lumea sportului. 

Echipa masculină de handbal a României nu s-a calificat la acest turneu final. România încearcă prin echipa sa de handba masculin o calificare la Campionatul European din 2018. 

Reclame

 

 

Du vorba mai departe:
Reclame