fbpx

Acces gratuit la muzee de 1 Decembrie

Sub deviza „1 Decembrie Cultural”, cu ocazia Zilei Naționale a României, Ministerul Culturii și instituțiile de cultură din țară propun publicului o sărbătoare a culturii românești!

Cu acest prilej, teatrele, muzeele, bibliotecile, centrele culturale, filarmonicile, teatrele de operă și operetă vor organiza evenimente speciale.

Lista instituțiilor culturale din subordinea Ministerului Culturii care vor desfășura activități de Ziua Națională poate fi consultată pe site-ul ministerului, aici http://www.cultura.ro/1-decembrie-cultural-cu-prilejul-zilei-nationale-romaniei-ministerul-culturii-si-institutiile-de

Românii din diaspora au și ei ocazia să sărbătorească Ziua Națională prin instituțiile ce vor organiza evenimente în mai multe orașe la nivel internațional.

Reclame

„1 Decembrie Cultural” este modul în care ne conectăm la valorile noastre autentice și ne celebrăm unicitatea, transformându-le totodată în temelia unui viitor mai bun făurit împreună. De aceea, de „1 Decembrie Cultural”, accesul în rețeaua muzeelor din subordinea Ministerului Culturii este gratuit pentru toți vizitatorii.

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame