fbpx

Apariție editorială în biblioteca Institutului Levant

Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului semnalează apariția primului volum din biblioteca Institutului Levant, pe site-ul Biblioteca-digitala.ro, realizat de specialiștii de la Institutul Național al Patrimoniului, Direcția Patrimoniu Digital.

Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului a ajuns la finalul anului 2023 la un moment de bilanț, iar volumul „România în elita academică mondială” adună ce a avut el mai bun în cei șase ani ai săi de existență, dar și câteva momente care au premers înființarea sa în 2016, fără de care istoria nu ar fi completă. 

Volumul editat de Laura Ganea și publicat la editura RAO conține idei și concepte, studii și analize, prezentări de programe științifice și educaționale, de conferințe, publicații, expoziții. Este „povestea” Institutului, care se împletește cu „povestea” partenerilor săi naționali și internaționali. Volumul este scris spre a fi util studenților, masteranzilor, doctoranzilor și cercetătorilor care vor să pășească pe drumul responsabilității și performanței academice.

Întregul volum este accesibil gratuit online aici: https://biblioteca-digitala.ro/?volum=23879-romania-in-elita-academica-mondiala-2017-2023–2023

Du vorba mai departe:

Lasă un comentariu

Reclame