fbpx

Ateliere de conversaţie la Institutul Francez

Cei care doresc să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare orală sunt invitaţi să participe la atelierele de conversaţie organizate în cadrul Institutului Francez.

În cadrul acestor Ateliere sunt abordate subiecte variate, atent alese în funcție de centrele de interes ale participanților (societate, actualitate internaționalǎ, culturǎ, viațǎ cotidianǎ sau profesionalǎ etc). Aici „vi se va permite sǎ dobândiți mai multǎ fluențǎ în comunicarea oralǎ, să vǎ îmbogǎțiți cunoștințele de vocabular și, nu în ultimul rând, sǎ vǎ exprimați cu mai multǎ încredere în orice situație de comunicare. Luând parte în mod activ la discuții libere și dezbateri pasionante, veți învǎța sǎ susțineți și sǎ apǎrați un punct de vedere sau o opinie personalǎ în mod convingǎtor și argumentat”, se arată pe http://www.institutfrancais.ro/ro/category/bucarest-ro/cursuri-si-examene-oficiale/cursuri/ateliere-de-conversatie/

În acest moment, vă puteţi înscrie pentru atelierele din 17 octombrie, 7 noiembrie, 21 noiembrie. Tariful este de 100 lei/atelier. Au reducere 20% pentru persoanele înscrise la cursurile Institutului Francez București şi începând cu înscrierea la al doilea atelier.

Du vorba mai departe:
Reclame