fbpx

Aventuri fără pereche

Centrul Ceh cheamă la film toţi piticii! Sprijinind iniţiativa celor de la Freealize, vă invităm la proiecţia animaţiei Aventuri fără pereche (r. Galina Miklínová) , care va avea loc în mai multe oraşe din ţară, începând cu data de 27 aprilie 2018.

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le putem vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile… desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș.

Personajele principale ale poveștii noastre sunt niste creaturi mici și simpatice, care trăiesc pe lângă oameni și sunt responsabile de dispariția șosetelor. Ca regulă de bază, ei mănâncă doar câte o șosetă din fiecare pereche. Dar regulile uneori nu sunt respectate. Iar dacă la toate acestea adăugați și faputul că un cunoscut om de știință este în permanență pe urmele lor… va ieși un haos general!

Aventuri fără pereche este povestea acestor creaturi amuzante, prinse într-o aventură cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete, unde prăpastia dintre generații și seturi diferite de valori dau contur poveștii.

Reclame

Viața Mâncăcioși lor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

Va invităm din 27 aprilie la cinematografe să vedem Aventuri fără pereche, o animație pentru cei mai mici, dar și pentru cei mari!

Filmul este disponibil in varianta dublata, insa exista si cateva cinematografe care vor difuza filmul și in varianta subtitrată. Va invitam sa verificati programele cinematografelor pentru a alege versiunea de film pe care doriti sa o vizonati.

Reclame

Eveniment Facebook aici. Filmul va fi proiectat în cinematografele din următoarele oraşe: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Barlad, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Caransebes, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Oravita, Petrosani, Pitesti, Ramnicu Sarat, Resita, Sibiu, Targu Mures, Timisoara, Vaslui, Vulcan.

Du vorba mai departe:
Reclame