fbpx

Concert caritabil în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Iași

Concertul caritabil de Crăciun va avea loc pe data de 18 decembrie, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași, începând cu ora 19,00. Spectacolul va fi susținut de „Berlage Saxophone Quartet”, din Germania.

Campania de strângere de fonduri vine în sprijinul proiectului „Pro Ruralis”, care oferă burse copiilor cu un coeficient ridicat de inteligență, care provin din familii defavorizate din mediul rural.

 

Cvartetul „Berlage Saxophone” este compus din patru saxofoniști olandezi: Lars Niederstraßer, Peter Vigh, Kirstin Niederstraßer și Eva van Grinsven. Aceștia sunt cunoscuți pentru programele concertistice creative și pentru bucuria molipsitoare de care dau dovadă pe scenă. În anul 2013, aceștia au câștigat „Premiul juriului și al publicului pentru talente clasice olandeze”.

Reclame

 

Biletele pot fi obținute în schimbul unei donații de 30 de lei de persoană, depusă la sediul Centrului Cultural German Iași, zilnic între orele 14.00 şi 18.00, și la sediul Clubului Rotaract Iași Curtea Domnească.

 

Reclame

Mai multe detalii aici!

 
Du vorba mai departe:
Reclame