fbpx

Concert de jazz cu trupa „Melt Trio”

Vineri, 20 noiembrie 2015, de la ora 20, iubitorii de jazz din Iași sunt așteptați în Hunter`s Pub, pentru un concert organizat de Centrul Cultural German Iași și Hunter`s Pub.

Trupa „Melt Trio” vine din Germania și este formată din fratii Peter și Bernhard Meyer la chitară și bas, cărora li se alătură bateristul Moritz Baumgärtner. ”Cei trei instrumentişti cântă ca o unitate compactă, melodii care combină jazz-ul cu toate influențele posibilele ale muzicii rock, pop și indie până la muzica electronică, într-un mod atât de compact încât îţi lasă impresia că auzi ceva complet nou. Muzica lor poate fi descrisă ca fiind unică, personală și emoționantă. Ambele albume lansate până acum, „Melt Trio” si „Hymnolia”, s-au bucurat de succes şi au reuşit sş depăşească percepţiile populare şi avant-gardismele cunoscute”, se arată pe http://www.kulturzentrum-iasi.ro/concert-de-jazz-cu-trupa-%E2%80%9Emelt-trio/.

Prezenţi la numeroase festivaluri de jazz, printre care şi Timisoara Jazz Festival de anul trecut, Mel Trio revine în România, la Iaşi, într-un concert în care vor interpreta  compoziții de pe cele două albume.

Intrarea este liberă. Se pot face rezervări la numărul de telefon: 0752 005 052.

Du vorba mai departe:
Reclame