fbpx

Concert Madrigal la Braşov

Clubul Rotaract Kronstadt ne invită sâmbătă 16 iulie 2016 la Braşov, la un concert extraordinar al Corului Naţional de Cameră Madrigal – “Marin Constantin”.

Clubul Rotaract Kronstadt ne invită sâmbătă 16 iulie 2016 la Braşov, la un concert extraordinar al Corului Naţional de Cameră Madrigal – “Marin Constantin”, dirijor Anna Ungureanu.

Corul Naţional de Cameră Madrigal – “Marin Constantin” este unul dintre cele mai apreciate ansambluri corale profesioniste, este o emblemă vie a vieții muzicale românești și universale, cu o tradiție de peste 50 de ani în lume. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 iulie, la Catedrala Romano Catolică de pe strada Mureșenilor și va începe de la orele 20.30. 

Evenimentul este unul non-profit, organizat de clubul Rotaract Kronstadt pentru comunitatea brașoveană. În eventualitatea în care vor exista resurse financiare rămase în urma concertului, acestea vor fi reinvestite într-un proiect de educație culturală, Tabăra Muzicală Cantus Mundi, care își propune să adune la un loc copii din toată țara, sub forma unei tabere de muzică corală realizată împreună cu membrii Corului Naţional de Cameră Madrigal – “Marin Constantin” la Brașov.

Reclame

Biletele se pot achiziționa online de pe biletebrasov.ro sau offline de la Librăria St.o Iosif sau Filarmonica Brașov.

Există 3 categorii de bilete, VIP – secțiunea din față a sălii (120 lei/bilet), categoria A – rândurile 5-11 (80 lei/bilet), sau categoria B – rândurile 12-22 (50 lei/bilet).

Contact: m.brasov@rotaract.ro

Reclame

Parteneri: Agenția Metropolitană Brașov, Rotary Club Brașov, Libris, Filarmonica Brașov, Zile și Nopți, BileteBrașov.ro, Times Pub.

Du vorba mai departe:
Reclame