fbpx

Copiii pleacă în tabăra de engleză!

Încep taberele tematice BritTeen, organizate de British Council. Sunt aşteptaţi copiii care vor să îşi îmbunătăţească cunoştinţele de engleză.

Copiii din clasele III-VIII se pot înscrie de astăzi la taberele BritTeen care încep la începutul lunii februarie. Taberele sunt coordonate de experţi mondiali în limba engleză şi le vor permite copiilor să: 

  • își îmbunătățească fluența în limba engleză și abilitățile de conversație;
  • învețe despre importanța gândirii analitice și a atenției la detalii;
  • își dezvolte cultura generală, abilitățile de comunicare și vorbire în public;
  • învețe despre importanța lucrului în echipă și a abilităților sociale.
  • își facă noi prieteni și să devină mai încrezător, mai independenţi și mai creativi;

Taberele de iarnă se vor desfășura în vacanța dintre semestrele școlare, în perioada 7 – 12 februarie 2016, la munte. Fiecare tabără durează 6 zile (duminică-vineri) și cuprinde ateliere tematice de conversație BritTeen. În timpul taberei, copiii participă la ședințe intensive ale atelierelor și se bucură de natură și de aer curat prin plimbări, vânători de comori, jocuri trivia și alte activități interactive desfășurate în limba engleză.

Pentru fiecare tabără sunt disponibile 24 de locuri.

Reclame
  1. Vila Optim, Bran (Imaginary Journeys / BritTeam)
  2. Ursul Cârcotaș, Fundata (Public speaking & storytelling / Teen in team)

Dacă veţi înscrie copilul până în data de 19 ianuarie veţi plăti 1200 lei/participant. Ulterior preţul va fi 1300 lei per participant. Taxa include cazare cu pensiune completă (3 mese pe zi și gustări), toate rechizitele și materialele necesare pentru activitățile și atelierele din tabără, precum și transport dus-întors de la sediul principal din București. Taxa poate fi achitată și în rate. 

Înscriere
Pentru înscriere copilul trebuie să deţină un certificat care să ateste nivelul de limbă (Flyers/KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS min. 3.0, curs/test de nivel British Council la nivel min. pre-intermediar) sau se poate înscrie pentru un interviu la sediul British Council. Interviul durează aproximativ 15 minute și poate fi susţinut în intervalul luni-vineri, 10:00-19:00, din 20 în 20 de minute sau telefonic pentru elevii din provincie. 

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la adresa de mail: contact@britishcouncil.ro. 

Reclame

 

Du vorba mai departe:
Reclame